EDICE ZEVNITŘ: LIDSKÉ TĚLO

Prozkoumejte nejúžasnější stroj na světě – sebe! Pojďte nejen nakouknout na letošní květnovou novinku nakladatelství Dobrovský, ale získat také jeden výtisk pro vaši dceru či syna.

EDICE ZEVNITŘ: LIDSKÉ TĚLO

Kniha je určená dětem od 8 let. Já si troufnu tvrdit, že u nás doma bude mít úspěch i pro společné čtení s předškolačkou. Nebudeme sice číst každý odstavec, ale základní pojmy si díky zajímavému zpracování knihy určitě připomeneme.

Kniha má nejen pevnou vazbu, ale také samotné stránky. Jednotlivé části těla jsou natolik pevné, že zvládnou i přístup předškoláka.

Lidské tělo uprostřed stránky se mění podle obsahu jednotlivých stran.

Kniha je díky krátkým odstavcům nazvaných “Přesvědčte se sami” či “Tohle si zkuste” poměrně interaktivní. Úkoluje čtenáře, aby si nové informace ověřily přímo na svém těle.

Konkrétní části těla jsou zpracované přehledně a srozumitelně. Pro mladší školáky bude kniha ideální pomůckou k referátu o lidském těle.

Rubrika “Přesvědčte se sami” bude děti bavit v jakémkoliv věku.

Díky knihkupectví Dobrovský mám jeden výtisk i pro Vás.

Inspirujme se navzájem. Sdílejte svůj tip na knihu pro děti! Co právě teď čtete společně s dětmi? Co čtou vaši školáci? Jakou knihu plánujete koupit?

Náhodný generátor čísel vylosuje 1 komentář, jehož autorka vyhraje právě tuto knihu. Zasílací adresa musí být v ČR. Více informací o knize najdete na odkazu pod titulní stránkou.

 

LIDSKÉ TĚLO ZEVNITŘ

 

N E Z A P O M E Ň T E ❤ 

Současně být fanouškem FB profilu 3dmamablog nebo sledovat můj profil na IG @3dmamablog

Kdo soutěž nasdílí na FB či IG, bude do losování zapojený dvakrát, stejně tak se zdvojnásobí šance, pokud zmíníte kamarádku, kterou by soutěž mohla zajímat.

Své tipy můžete sdílet i fotkou na IG, nezapomeňte přidat @3dmamablog.cz

Soutěž bude probíhat od 20. 9. 2018 do 27. 9. 2018 do 12,00 hod. Vylosované jméno 1 výherkyně zveřejním v komentáři tohoto článku 28. 9. 2018.

Chcete-li na blogu číst více podobných článků, prosím podpořte nás v anketě Mamablog roku 2018. V průběhu měsíce září můžete hlasovat 3x, každý den je ve hře pro hlasující zajímavá odměna.

Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.

17 thoughts on “EDICE ZEVNITŘ: LIDSKÉ TĚLO”

  1. Momentálně čteme nejvíc Pejska a kočičku. Na Vánoce plánuji koupit nějakou encyklopedii. U jedné určitě nezůstaneme, tak i lidské tělo by se hodilo 🙂

    Reply
  2. Dětem teď před spaním čtu knihu A. Mornštajnové Strašidýlko Stráša. Nedávno mě také okouzlil příběh o ztracené velrybě Gerdě. Ale nejvíc v oblibě jsou u nás doma dětské encyklopedie, teď konkrétně z edice Malý prùzkumník od nakladatelství Svojtka a kol.

    Reply
  3. U nás právě frčí vše od Astrid Lindgrenové 😀 Díky za soutěž, kniha vypadá zajímavě. Andrea

    Reply
  4. Často jsem četla pejska a kočičku a knihy o zvířátkách. Knížka mě velmi zaujala

    Reply
  5. Sice máme teprve novopečenou školkačku, ale lidské tělo ji momentálně hodně baví a knížek o něm už pár má, a myslím, že by si něco našla a odnesla i z téhle. Ve třech letech už toho o těle ví docela dost a prohlašuje, že bude doktorka a bude léčit plíce 😀
    Jinak neleží tedy jen v encyklopediích (třeba taková Pod vodou/Pod zemí je oblíbená), ale čteme i oddychovky a na tom poli v současné době válí Ferda Mravenec 🙂

    Reply
  6. Nás tohle léto dostala zábavná a zároveň poučná kniha Praha ha ha! Je to hledací knížka podobně jako Kde je Valda, ale s nejznámějšími památkami Prahy. Moc krásné ilustrace a zábavné. 🙂

    Reply
  7. pro ty nejmenší doporučuji Minipedie od Svojtky 😉 Starší má momentálně Star wars manii, takže vše o Star Wars 🙂 bezva jsou i knihy: Dobrodružství pavoučka čendy 😉

    Reply
  8. Syn objevil sérii knih Rošťák Bertík ,část dostal a zbytek objevil v knihovně a všechny už stihl přečíst,přitom moc rád čtení nemá,čte jen co ho zaujme. Sdílím na FB

    Reply
  9. Teď čteme knížku Muminek a narozeniny, se starším Harryho Pottera a kámen mudrců.Chytám se koupit knihu Gerda příběh velryby:)

    Reply
  10. Teď u nás doma nejvíce čteme s mladším synem Bajky o zvířátkách a se starší dcerou školačkou Kouzelná třída, která se jí moc líbí, určitě koupím i navazující díly.

    Reply
  11. Teď čteme Ferdu mravence. Až dočteme, už čekají další knížky, ale máme rozečtený Špalíček, vnučka si průběžně vybírá básničky podle obrázků.

    Reply
  12. Zdravím, děkuji všem za krásné tipy. Náhodný generátor vybral Petru D. Info na email jsem už poslala. Gratuluji. Další darovačka krásné knihy už brzy na blogu. Krásný prodloužený víkend všem.

    Reply

Leave a Comment