PROHLÁŠENÍ

Stále platí, že všechny spolupráce se týkají pouze věcí, které my samy používáme, či máme zájem vyzkoušet, tj. jsou nám blízké.  Konkrétně: neobjevil se zde článek na robotické hračky, neboť je podle svého nejlepšího svědomí nepovažuji za věc, kterou mé děti potřebují k životu. Také nepoužívám aviváž, tj. nemůžu ani náhodou psát o tom, jak je skvělé, že na trh přišla nová vůně. Stejně tak nová káva na trhu a řada dalších. Jsem si jista, že každý z nás má svoji cestu, která má svoje hranice.

Počet nabídek ke spolupráci je opravdu i pro blog mající tak krátkou historii více než překvapivý. Velký díl má na tom samozřejmě Vaše návštěvnost – Vaše návraty na blog. Ačkoliv v českém blogerském rybníčku má spolupráce čím dál častěji negativní význam, já naopak věřím, že i díky sponzorovaným článkům budeme mít i nadále šanci udělat někomu malou či velkou radost.

Ano, nejspíš by zde mohlo být daleko více tipů na hračky…..ALE…..současná nabídka na trhu je tak široká, že se kolem ideální hračky pro každé věkové rozmezí se strhla zbytečná hysterie a trochu se zapomnělo, že děti potřebují především náš čas.

Já vidím velký přínos ve společně stráveném čase celé rodiny, tj. články se i v příštím roce budou týkat především výletů, knížek a her. Jsem velký zastánce zapůjčení – knihy i her od kamarádů či z knihovny. Koloběh věcí aktivně podporuju. Tím, že v článku uvedu link neznamená, že Vás nutím kliknout a koupit. Je to jen jedna z možností. Jedná se o tip – inspiraci urychlující orientaci v novinkách.

Recenzní výtisky knih, testovací nákupy či sponzorské články jsou vždy označeny. Informace o původu předmětu článku je vždy uvedena. Články jsou také označeny štítky: sponzorovaný článek. U knižních recenzí je vždy uvedeno, zda jsem si knihu koupila či dostala v rámci výměny za recenzi.

Řada knižních tipů jsou sponzorované články především díky tomu, že mám velkou možnost výběru – vybírám jen ty knihy, které mám na svém nákupním seznamu. Stejné je to s jakýmkoliv jiným testováním produktů. Zúčastnila jsem se několika z nich, protože já sama jsem chtěla a nabízené produkty mě zajímaly. Stejně tak jsem se řady z nich nezúčastnila.

3DMAMABLOG obsahuje odkazy na externí webové stránky – některé tyto odkazy mohou být tzv. affiliate odkazy. Díky nim získám provizi pokaždé, když provozovateli externího webu přivedu spokojeného a platícího zákazníka. Tato provize pochází přímo od prodejce, Váš nákup nijak nenavýší. Nic to však nemění na tom, že doporučím jedině výrobky, kterým věřím a mám s nimi osobní zkušenost. Rozhodně je považuji za užitečné či přinášející radost mně osobně či dětem.

Nevidím vůbec nic špatného na odkazu, na který klikne jen ten, kdo má zájem.

Blog právě díky nim pomohl někomu, kdo to potřeboval.

Vám čtenářkám našeho blogu děkuji za Vaše tipy a důvěru.