PRO FANOUŠKY STAR WARS

100 NÁPADŮ A DÁRKŮ PRO FANOUŠKY STAR WARS

I přesto, že jsem z celé série Star Wars viděla maximálně 15 minut, připravit seznam nejlepších dárků a nápadů pro fanoušky Star Wars byla pro mě tzv. brnkačka levou zadní. Téma Star Wars se kolem mne točí neustále. Jsem přesvědčena, že tyto věci či nápady stoprocentně udělají radost fanouškům filmové série Star Wars a zároveň jejich uspořádání do jedné nástěnky (na jednom místě) ulehčí život maminkám těchto nadšenců.

Mám totiž skoro desetiletého syna, který na rozdíl ode mne viděl všechny dostupné díly Star Wars (díl č.7 v českých kinech měl premiéru v prosinci 2015), o kterých jsem já ještě před pár lety neměla ani ponětí. Jen poznámka na okraj – první díl této velkolepé série byl uveden do kin pár let před mým narozením. Přesto můj syn, ale také jeho spolužáci a kamarádi – pro mě z neznámého důvodu jsou velkými fanoušky tohoto fenoménu.

Myslím, že tuhle scénu bychom klidně denně mohli fotit v dětském pokoji mého syna… jen by tam nebylo tak uklizeno.. A byl by tam ještě na posteli skákající tříletý šišlající Yoda v šatech princezny Elsy..

Téma Star Wars se s mým synem “veze” poslední cca 3 roky. Poslední tři narozeninové párty jedině v duchu Star Wars!!! Nejmladší dcera díky svému bratrovi již před svým druhým rokem rozeznávala Mr. Yodu a Dartha Wadera. Oblíbená postavička jeho druhé jen o 2,5 let mladší sestry, která naopak žádný díl Hvězdných válek neviděla, je R2-D2.

SHRNEME-LI TO – viděla jsem max. 15 minut ze všech 7 dílů dohromady, ALE:

  • umím stejně jako ostatní členové rodiny vyjmenovat hlavní i vedlejší postavy,
  • znám důležité symboly i hlášky,
  • rozhodně vím, kde koupit základní školní potřeby s tématem Star Wars,
  • vím, jaká vyšla poslední knížka o Star Wars,
  • vím, kdo v Praze upeče ten nejlepší dort s postavičkou jménem Yoda,
  • znám paní, která umí ty nejlepší muffiny, i přesto, že je budeme objednávat jen pár hodin předem,
  • a můžu Vám prozradit, která firma má ve své nabídce speciální kolekci zatemňovacích rolet v designu rytířů Jedi a dalších postav.


Téma narozeninového dortu poslední roky nemění:)

Každý dopis Ježíškovi, každá touha mého syna po dárku je právě ve znamení Star Wars. Do nástěnky na Pinterestu jsem tedy sesbírala veškerou dostupnou inspiraci od konkrétních dárků, přes online Star Wars hry, až po tématicky laděné tipy pro narozeninovou párty, včetně dostupných šablon zdarma k vytištění. Myslím, že budete mile překvapeni, jak rychle lze narozeninovou párty na téma Star Wars díky odkazům níže připravit. Posledním velkým překvapením v souvislosti se Star Wars pro mě byla nabídka zatemňovacích rolet od společnosti Velux, jinak už vím pravděpodobně o všem dostupném na trhu v České republice. Nebo se opět pletu?

Jsem si jista, že nejen můj desetiletý syn, ale každý fanoušek Star Wars by nad každou položkou v tomto seznamu zajásal. Můj syn si minimálně na polovinu z nich šetří z kapesného.

Máte pocit, že jsem na něco zapomněla? Určitě mi dejte vědět – vzhledem k fenoménu Star Wars jsem přesvědčena, že nápadů, jak udělat radost fanouškovi Star Wars bychom mohli nasbírat desetkrát tolik. Tahle první stovka je jen začátek….

Veškerá moje inspirace pro věci s motivem Star Wars je uložena na nástěnce Pinterestu – VŠE O STAR WARS. Připravujete-li narozeninovou oslavu ve stylu Star Wars nezapomeňte se podívat taky na nástěnku – STAR WARS NAROZENINY.

Ukládáte si inspiraci na Pinterest? Nezapomeňte na tento článek.

Leave a Comment