UBYTKO NA CESTĚ DO CHORVATSKA

Ubytování vhodné pro rodinu s dětmi, která si cestu do Chorvatska chce rozdělit na menší úseky, najdete tady. Dám sem jen ty místa, kde jsme sami byli ubytování či jsme se tam zastavovali na oběd. A přidám ověřené tipy mých kamarádek, které mám uložené pro případné využití na dalších cestách.

Dvakrát jsem byli ubytování v této nádherné chalupce. Odkaz na další informace se Vám zobrazí po kliknutí na fotku.

Za mě jen shrnutí – příjemní majitelé, velmi klidné místo hned u potoka a lesa, ideální pro rodinu s dětmi, která se chce po pár hodinách protáhnout. Kompletní zázemí, čisto, perfektně vybavená kuchyně, 2 ložnice. Po cestě minete několik obchodů s potravinami, zeleninou, restaurace i supermarket Interspar.

Další místo na delší zastavení pro rodinu s dětmi, nebo i přespání je 130 km za Zagrebem. Jedná se o restauraci s hotelem přímo u dálnice A1. Kromě klasických restaurací, pumpy a bufetů je zde i dětské hřiště. Více informací zde. My jsme si jen dali výborný oběd a nechali děti vyběhat, ale vzhledem k blízkosti Plitvických jezer (cca 80km) jsem si toto místo uložila i jako variantu pro přespání na cestě.

Pokud potřebujete zastavit ještě v Rakousku, určitě koukněte na Hotel Neuhold (stránky jen v němčině).

Leave a Comment