CRAYOLA: VOSKOVKY A FIXY

Šestiletá dcera kreslí téměř pořád, ve školce i doma. Byla jsem proto ráda za možnost otestovat pastelky, konkrétně vysouvací voskovky a fixy. Jak testování dopadlo?

Voňavé mini twist voskovky

Ve zkratce nám vyhovují všem. Mně připomínají vytahovací pastelky z dětství, které se ale složitě posunovaly.. tyhle se posunují velice snadno a hlavně: nemusí se ořezávat. Hladce bez problému kloužou po papíře, jako voskovky. A co je důležité, zvládly zatěžkávací zkoušku i menších kluků (necelé 2 a 4 roky) a nezlomily se jim tuhy. Dětem se líbí i vůně.

Ukázka obrázku:

Pastelky aktuálně (2/2018) stojí 152 Kč, můžete je koupit zde.

CRAYOLA fixy se širším hrotem

Pro šestiletou holčičku jsou tyto fixy úplně v pořádku, může s nimi kreslit jak tenčími, tak silnějšími čarami. S výrobkem jako takovým jsme byly obě spokojené.

Nicméně v naší domácnosti s dalšími dvěma mladšími dětmi jsme si bohužel vyzkoušeli, že kluci s fixy zašpiní sebe, vše okolo a ještě pokud možno některý z fixů nechají vyschnout. Ano, dalo se to čekat, opět jsme si to vyzkoušeli. Ještě, že se dají vyprat.

Za testovací sadu děkujeme společnosti Albi. A testovat můžete také Vy – připravili jsme pro Vás darovačku – stačí odpovědět na jednoduchou otázku a vyhrát můžete KREATIVNÍ SADU RAZÍTEK SE ZVÍŘÁTKY NA FARMĚ.

 

Od Albi jsme také měly možnost otestovat:

V KOSTCE: PRAHA!
MOJE PRVNÍ ČESKO
KDYŽ ROBOTI BREBENTÍ
LOGICKÉ HÁDANKY
POVÍDAČKY NA CESTY
CHYTRÉ VĚJÍŘE

Leave a Comment