BABY-FRIENDLY PROGRAM V KINĚ

Nedávno jste měli možnost si tady na blogu přečíst “jak přežít mateřskou”.  Jsem moc ráda za možnosti, jak mateřskou plnohodnotně prožít!

Dva tipy zejména pro maminky malých dětí z Prahy a okolí:

1. Pokud chcete mít nad čím přemýšlet (tím myslím hlavně “nemateřská” témata), podívejte se na cyklus přednášek Věda v plenkách v Bio Oko. Děti mají během přednášek malou hernu přímo v kinosále a vstupné dobrovolné! Výtěžek je věnován na dobročinné účely.

Moc se těším na přednášku “Proč je důležité, aby princezny znaly jadernou fyziku” 6.prosince, přednášku bude mít odborník Ústavu jaderné fyziky akademie věd. Uvidíme se tam?

2. Jestli nemáte možnost jít na večerní představení do kina, můžete tam zajít dopoledne s malým dítětem, klidně i v kočárku, šátku nebo nosítku 🙂
O možnosti vím v kině Aero a Bio Oko. Počítá se s tím, že je občas třeba řešit konflikty mezi dětmi, v sále není úplná tma a za děti se neplatí.

V Hradci Králové v Bio Centrál vypadá, že už Baby Bio nefunguje, víte o nějakých dalších?

Program kina Aero v Praze na Žižkově

1 thought on “BABY-FRIENDLY PROGRAM V KINĚ”

  1. Do kina jsem se s prckem chystala už jakou dobu, ale zatím to stále nevypadá, jelikož pořád potřebuje dva denní spánky a s nimi se většinou na akcích pro matky s malými dětmi nepočítá. Asi si začnu psát seznam, co všechno pak budeme moct podnikat 🙂

    Reply

Leave a Comment