ALBI GLÓBUS

Elektronická Albi tužka je u nás doma dlouhodobě jedna z nejoblíbenějších hraček, řadu knih jsme si půjčili z knihovny, ty nejzajímavější postupně kupujeme. Jakmile přišel na trh glóbus nezaváhala jsem a Ježíšek nejmladší dceru obdaroval. Radost byla veliká. Po necelých 2 měsících jsem shrnula naši zkušenost. Pojďte nahlédnout.

RECENZE ALBI GLÓBUS

Navzdory negativním recenzím, které se objevily krátce po uvedení glóbusu na trh, musím za nás prohlásit, že glóbus splnil moje očekávání. Mělo to, ale jeden háček – musela jsem vyměnit tužku. Oceňuju přístup Albi, které zdarma vyměňuje nefunkční tužky.

Albi Glóbus recenze

Naše 5 let stará kouzelná tužka fungovala na jakkouliv knihu, ale na glóbus ani po opakované aktualizaci nereagovala. Napsala jsem na Albi – bez problémů a v podstatě obratem nám byla tužka zdarma vyměněna.

Po její výměně už vše funguje zcela bez problémů.

Celková zásoba informací a podnětů vydrží nejmladší dceři minimálně celý první stupeň. Zajímavosti i kvízy jsou zpracovány srozumitelným způsobem, na žádné nesrovnalosti jsme zatím nenarazili. Naopak řada méně známých faktů zaujala i moje starší děti. Kvízy odhalily, že i já mám mezery ve znalostech.

Pro koho je glóbus určen?

Oficiální věková hranice je stanovena na 6 let. Šikovného předškoláka rozhodně neodradí a na složitější úkoly si počká. Na první seznámení s glóbusem rozhodně není nutné čekat do 6 let.

Glóbus zaujme každou cestovatelskou duši. Pro mě osobně je to jeden z nejlepších vzdělávacích produktů v edici Kouzelného čtení. Na rozdíl od knih, kdy po určité době vyčerpáte množství informací, toto je dlouhodobý produkt. Podobně jako duha u nás nejspíš zůstane až pro vnoučata.

Albi Glóbus recenze

Samotný glóbus je navíc krásný funkční doplněk do dětského pokoje. Rozsvícený nahradí lampičku připravující dceru na blížící se čas večerky. Tento a další tipy na rituály pro zjednodušení života s dětmi najdete v knize: Jednoduché rodičovství.

Info přímo od výrobce – TADY!

Oficiální cena je 1999 Kč, ale akční cena se ještě dá najít:

1789 Kč – poslední kusy – TADY!

1699 KčTADY!

Víte, že Elektronickou Albi tužku můžete získat i v rámci Emco klubu? Potřebujete 1840 bodů. V nabídce jsou i některé knihy. Při nákupu na eshopu se body načítají rovnou na účet, netřeba nic lepit a odesílat. Více info – TADY!

Možná vás bude zajímat:

Matematika jinak – RUMMIKUB První čtení Angličtina s Heromask Příběh ukrytý v notách Seznam věcí na skautský tábor

Plánujete dovolenou s dětmi? Mrkněte na moje tipy na termální lázně.

Termální lázně s dětmi
Tipy na termální lázně s dětmi – TADY!

Pro dovolenou s dětmi v Česku najdete inspiraci – TADY!

Leave a Comment