KRONIKA JAK ROSTU

Hledáte kroniku, kde budete zaznamenávat pokroky svého dítěte od narození až do dospělosti? Pojďte si prohlédnout knihu Jak rostu a zkuste jednu vyhrát.

KRONIKA DĚSTVÍ OD NAROZENÍ DO 18. NAROZENIN

Já sama mám v tomhle velké mínus, neboť u všech dětí mám většinu poznámek jen v online podobě. Neřekla bych, že nestíhám. Spíš jsem ještě nenašla ten ideální způsob. Snad to do jejich plnoletosti stihnu. Na první prolistování mě zaujala kniha Jak rostu.

U nejmladší, u které mi toho chybí nejvíc, jsem se rozhodla zpětně dopsat tuto kroniku. Předtištěné otázky mi rozhodně pomohou vzpomínat.

Prolistovat ji můžete TADY!

Nadchla mě i kvalita papíru i krásné ilustrace, které knihu nezahltily. Tohle totiž není kniha, u které očekávám celostránkové ilustrace, právě naopak! Tento typ knihy musí mít dostatek prostoru pro fotky i osobní poznámky. Kronika Jak rostu jej rozhodně má.

Kniha Jak rostu
Základní rodokmen najdete hned na druhé dvojstranně.

Kniha má formát 30 x 30 cm a kvalitní vazbu. Pozor, nevejde se do klasické Ikea knihovny.

Mám radost, že kniha obsahuje kapitolu Před narozením. Právě s očekáváním naší nejmladší máme díky jejím sourozencům řadu vtipných historek. Je škoda, aby zůstaly zaznamenány jen ve někde v propadlišti starého notebooku.

Největší rozsah má první rok – každému měsíci je věnována celá dvojstranna.

Kniha Jak rostu

Později už je zaznamenáván každý rok a zvlášť oslava narozenin. Jde zde místo, kam můžete přidat každoroční fotku s narozeninovým dortem.

Kniha Jak rostu

Kniha pokračuje tímto způsobem až do 18. narozenin. Je zde místa pro fotku z tanečních, první samostatných výlety přes hranice, apod.

Pokud vás kniha zaujala, nakoukněte na Familium nebo ji zkuste vyhrát tady na blogu.

SOUTĚŽ O KNIHU JAK ROSTU

Inspirujme se navzájem: sdílejte co nového či naopak tradičního připravujete na adventní čas pro rodinu či blízké okolí.

Komentáře je možné přidávat tady na blogu nebo na Instagramu.

Kvůli spamu musím každý komentář schválit. Na blogu se neobjeví ihned. Není výjimkou ani zpoždění 24 hodin.

Náhodný generátor čísel vylosuje 1 komentář, jehož autor/-ka získá knihu Jak rostu. Zasílací adresa musí být v ČR.

N E Z A P O M E Ň T E  

Současně být fanouškem FB profilu 3dmamablog nebo sledovat můj profil na IG @3dmamablog

Soutěž bude probíhat od 23.11. 2020 do 10. 12. 2020 do 22,00 hod. Vylosované jméno zveřejním v komentáři tohoto článku 11. 12. 2020.

5 thoughts on “KRONIKA JAK ROSTU”

  1. S rodinou jsme se domluvili, že letos si nebudeme kupovat žádné dárky. Jsme tu samí dospěláci a syn má teprve 3 týdny, takže tomu je to jedno 🙂 Stejně, kdo co potřebuje si stejně nejlíp vybere sám, tak proč se hnát do přeplněných obchodů… Asi to bude znít jako klišé, ale myslím, že obzvlášť letošní rok nám ukázal, co je opravdu cenné. Takže se moc těším, že se ve zdraví sejdeme u stromečku s blízkou rodinou a užijeme si nějaký ten čas skutečně spolu, ne jen přes telefon…

    Reply
  2. Vánoční zdobení domu – interiér + exteriér.
    Zlatý déšť do vázičky nahradí třešňové barborky.
    Příprava Štědrého dne pro celou rodinu , zajištění svátků s klidem a pohodou, tradiční krájení jablíček, pouštění svíček na vodu, provonění františkem a purpurou, plno vzpomínek a zažitků při pouštění vánočních koled

    Reply
  3. Ahoj,
    každý rok peču nějaký nový druh cukroví a většinou to má úspěch, tak uvidíme, co letos :). Také jsem konečně vyrobila adventní věnec. Vždy vařím domácí vánoční punč, já si letos sice nedám, ale ostatní potěší. Dárků tento rok moc nekupujeme, protože raději investujeme do výbavičky, do které by se nám výborně hodila i tato kniha :).
    Denisa

    Reply
  4. Celý adventní čas čteme krásnou knížku od A. Popprové Čekání na Vánoce, ta nás provází už druhý rok. Jinak peču s dětmi cukroví, děláme vánoční stromek pro zvířátka a kazdy rok najdeme nějakou sbírku, kam přispějeme, aby děti věděly, že je třeba pomáhat, a to nejen o Vánocích.

    Reply
  5. Zdravím, díky za krásné tipy. Generátor náhodných čísel vybral komentář Šárky P. z Instagramu. Gratuluji, zprávu ihned odesílám. Advent plný klidu a pohody přeju nám všem.

    Reply

Leave a Comment