O ZVÍŘATECH

V nakladatelství Kazda vyšla nová edice malých encyklopedií o zvířatech. Pojďte nahlédnout. U nás doma nadchla prvňačku, řadu nových věcí se však dozvěděla i páťačka.

MALÉ ENCYKLOPEDIE O ZVÍŘATECH PRO DĚTI

Obě tyto encyklopedie jsou vhodné pro společné čtení pro děti od 4 let. Jakkoliv typ písma to začínajícím čtenářům příliš neulehčuje, přesto doporučuji i pro první samostatné čtení. Celostránkové ilustrace zaujmou na první pohled malé i velké čtenáře.

CHODÍ MÝVAL BRZY SPÁT? ZVÍŘATA A JEJICH DEN
Encyklopedie pro děti
Podrobnosti o knize – TADY!

Tato encyklopedie seznámí děti s více než 50 druhy zvířat. Poznají, jak vypadá jejich den. Děti rozhodně budou žasnout, v čem všem jsou nám podobná.

Encyklopedie o zvířatech pro děti

Kniha je rozdělena do kapitol podle každodenních činností: bydlení, jídlo, pití, čištění zubů, hraní. Má 29 stran.

KDOPAK SE TU CHECHTÁ? ZVÍŘATA A JEJICH POCITY

Zvířata se spolu nemohou dorozumívat slovy jako my lidé, ale mají svůj vlastní jazyk. Umějí se radovat, dokážou se pěkně rozzuřit a mohou se i bát. A všechno tohle vyjadřují svým tělem.

Encyklopedie pro děti
Akční cena nyní – TADY!

Tato encyklopedie je rozdělena do kapitol podle pocitů – láska, strach, štěstí, smutek, radost a hněv. Kniha nejen seznámí děti se zvířaty a jejich pocity, ale rozhodně otevírá diskusi nad jejich vlastními prožitky. Schopnost emoce rozeznávat a správně je pojmenovávat je možná za podpory rodiče už ve velmi útlém věku.

Encyklopedie o zvířatech pro děti

V této sérii malých encyklopedií pro děti najdete další dva díly. Všechny tyto knihy přinášejí řadu zajímavých faktů i ilustrací.

Četbu encyklopedií můžete doplnit shlédnutím dokumentárního filmu. Víte, že ty nejlepší, už jsou online? TADY!

Další knižní tipy pro děti najdete na blogu – TADY!

Obě knihy jsem získala v rámci svého svobodného výběru mezi recenzními výtisky od online knihkupectví Knihcentrum.cz

Leave a Comment