TIPY NA DÁRKY PRO DĚTI I DOSPĚLÉ

Hledáte nápady na vánoční dárky? Pojďte se inspirovat. Mám pro vás 8 tipů na vánoční dárky pro děti i dospělé – shrnula jsem dárky, které se u osvědčily u nás doma i to, co nás letos zaujalo.

Společný dárek pro celou rodinu – výlet do Prahy

Pravidelné čtenáře blogu nepřekvapí, když napíšu, že ten nejlepší společný dárek pro celou rodinu je společně strávený čas. Pojďte si naplánovat společný výlet do Prahy. Nikoliv na otočku na jeden nebo prodloužený víkend. Naopak. Dopřejte si čas pro pohodové poznávání našeho hlavního města. Ověřené tipy pro rodiny s dětmi najdete na webu Pražských zkratek.
Jak darovat výlet? Poukaz na ubytování děti rozhodně nenadchne. Zabalte jim k poukazu na výlet i knihu, samolepky či mapu. Výlet pak můžete naplánovat společně.

Tipy na dárky: dárek pro celou rodinu - zážitek pro rodinu - výlet do Prahy
To nejkrásnější o Praze pro děti najdete v e-shopu Pražských zkratek.
Nejen pro abstinenty – nealkoholické víno

Dlouho jsem měla pocit, že nealkoholické víno nemůže být dostatečnou alternativou “skutečnému” vínu. Kvůli nemoci a následné léčbě jsem pátrala a našla jediné nealkoholické víno, u kterého nemám pocit, že piju mošt. Je to REVINE víno od Miloše Michlovského. Miloš Michlovský je jedním z mála vinařů, kteří mají dvoufázovou destilační kolonu. Díky tomu jeho nealkoholické víno kromě oxidu siřičitého neobsahuje žádné další stabilizátory ani konzervační látky. 

Není to mošt, ale víno s autentickou vůní, barvou i delikátní chutí. Vyrábí se stejně jako tradiční vína, ale na závěr přichází krok, který z nich alkohol odebere. Navíc nealko víno působí blahodárně na efektivnější trávení, protože nezatěžuje naše tělo alkoholem, který naše tělo musí odbourávat. Ocení jej nejen budoucí maminky, řidiči, ale i ti, kteří v rámci zdravého životního stylu se snaží vyhnout alkoholu.

Jednotlivě nebo i v dárkovém balení najdete v nabídce e-shopu Víno od Bodláků.

Tip na dárek: Víno od Bodláků
Dárková sada je v nabídce TADY!
Pro malé i velké děti: žebřiny s hrazdou

Při loňské domácí škole jsme dělali vše pro to, aby dětem nechyběl pohyb. Byla jsem unavená více než děti. Od dob, kdy děti spaly v hacce, máme jednu mezidveřní hrazdu, která přestala stačit. S vyhlídkou podzimních karantén jsme už v srpnu nainstalovali do holčičího pokoje tuto kovovou žebřiny s hrazdou od Suprafortu . Nadšení jsme všichni.

Existuje řada doplňků, které jsme nekoupili. Naopak ke štěstí nám zatím stačí obyčejná guma z Decathlonu.

Žebřiny ve zkratce: jednoduchá instalace, dobře vypadá, nezabere příliš místa a je vhodná pro malou školačku i vysokého teenagera. Výšku hrazdy lze přenastavit podle aktuální výšky dítěte.

Více info přímo od výrobce – TADY!
Pro mladší školáky (6 až 10 let) – Můj atlas zvířat a rostlin

Můj atlas zvířat a rostlin je letošní novinka a troufnu si tvrdit, že takhle interaktivní knihu pro děti v této věkové kategorii rozhodně doma ještě nemáte.

Tip na dárek pro děti ve věku 8 až 12 let : Můj atlas zvířat a rostlin
Více info na 3dmamablogu – TADY!
Albi Glóbus

Loni Ježíšek nejmladší dceru obdaroval Albi glóbusem. Elektronická Albi tužka je u nás doma dlouhodobě jedna z nejoblíbenějších hraček, řadu knih jsme si půjčili z knihovny, ty nejzajímavější postupně kupujeme. Radost byla veliká. 

Více info – TADY!
Tradiční dárek – hra pro celou rodinu

Rummikub je celosvětově známá logická hra – u nás doma oblíbená dětmi i dospělými již několik let. Hra je určená dětem od 6 let. Zná-li dítě základní číslovky do 13 a základní barvy, nebude mít problém ani před pátým rokem. Rozhodně je hra ideální pro malé školáky, které matematika ve škole příliš nenadchla. Díky ní přijdou na to, že počítání může být i zábava. Hrát můžou 2 až 4 hráči.

Tip na dárek - hra pro celou rodinu - rummikub
Více o hře na 3dmamablogu – TADY!

Loni nám Ježíšek pod stromeček nadělil krásnou deskovou hru jménem Azul. Neznáte? Azul je rychlá, krásně barevná hra pro celou rodinu. Vaším úkolem je vytvořit tu nejkrásnější mozaiku pro královský palác. Každý hráč dostane hrací desku. Deska je oboustranná, ale jediným rozdílem je vzor, na který je možné umísťovat dlaždice.

Tip na dárek pro celou rodinu - desková hra - Azul
Více o hře na 3dmamablogu – TADY!
Dárek pro začínajícího čtenáře

Máte doma prvňáčka a hledáte první knihy pro samostatné čtení? Pojďte se inspirovat. Vybrala jsem u nás doma ty nejúspěšnější!

Tipy na dárky - knihy pro začínající čtenáře
Ověřené knižní tipy najdete na 3dmamablogu – TADY!

Možná vás bude zajímat:

  Angličtina s Heromask Příběh ukrytý v notách  Dárky pro kluky a holky ve věku 9 až 13 let

Leave a Comment