KUCHAŘKA PRO TEENAGERY

Jsem přesvědčena, že v přípravě společného jídla je třeba se v rámci rodiny střídat. Čím jsou děti starší, tím více se posouváme k samostatnému kralování v kuchyni.

Malé děti z kuchyně dobrovolně málokdy odchází. Naopak starší děti už tuší, že tady “hrozí práce” a kuchyni se umí ve správném čase vyhnout. Můj třináctiletý syn však nedávno změnil názor díky jedné kuchařské knize. Kuchařka pro teenagery je opravdu skvěle napsána, pojďte nahlédnout a zkusit 1 vyhrát!

KUCHAŘKA PRO TEENAGERY

Vůbec se nedivím, že první vydání této kuchařky se již vyprodalo. Autorka ji napsala pro své vrstevníky. Bylo ji tehdy 16 let. Moje starší děti ve věku 13 a 10,5 let nadchla na první prolistování.

Kuchařka pro teenagery
Trhané hovězí sice vypadá složitě, ale je to velmi jednoduchý recept.

Mezi první vyzkoušené recepty patřily kuřecí špízy, trhané hovězí i brownies. Žádnému receptu se nedá nic vytknout, chutnalo všem.

Kuchařka pro teenagery

Recepty jsou srozumitelné i mladším dětem, rozhodně podle ní může vařit i osmileté dítě. Grafické zpracování i fotografie lákají k vaření i mne samotnou.

Syn byl sice překvapen časem stráveným v kuchyni, ale neodradilo ho to. Naopak, samotný výsledek předčil jeho očekávání a plánuje vyzkoušet další recepty. Skoro jedenáctiletá dcera je ve vaření a pečení zkušenější, ta už mi jen předává nákupní seznam.

Kuchařka pro teenagery

Mám radost. Myslím, že je důležité, abych vaření neřešila jen já sama. Jídlo často připravujeme společně a čím jsou děti starší, tím více se budeme střídat. I díky této kuchařce.

Kuchařka pro teenagery
25% sleva při nákupu – TADY!
SOUTĚŽ O KUCHAŘKU PRO TEENAGERY

Prohlédněte si nabídku nakladatelství Smartpress (odkaz je pod logem) a napište mi do komentáře, která další kniha vás zaujala.

Komentáře je možné přidávat tady na blogu nebo na Instagramu.

Kvůli spamu musím každý komentář schválit. Na blogu se neobjeví ihned. Není výjimkou ani zpoždění 24 hodin.

Náhodný generátor čísel vylosuje 1 komentář, jehož autor/-ka získá knihu Kuchařku pro teenagery. Zasílací adresa musí být v ČR.

N E Z A P O M E Ň T E  

Současně být fanouškem FB profilu 3dmamablog nebo sledovat můj profil na IG @3dmamablog

Soutěž bude probíhat od 13. 5. 2020 do 24. 5. 2020 do 22,00 hod. Vylosované jméno zveřejním v komentáři tohoto článku 25. 5. 2020.

Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.

Leave a Comment