GÉNIUS PICASSO

Ačkoliv je to kniha na jeden večer, byla by škoda ji minout. Zajímavá je celá edice, neboť přibližuje dětem i další osobnosti, a to nejen z pohledu pracovního, ale i s odkazem na rodinné zázemí. Pojďte nahlédnout.

GÉNIUS PABLO PICASSO

Kniha srozumitelnou formou seznamuje děti s osobou Pabla Picasse a provede je nejdůležitějšími obdobími jeho tvorby. Nezapomíná na jeho soukromí a přibližuje jeho životní cestu již od narození.

Génius Picasso

Je nenáročná na délku textu, který je srozumitelný i pro předškolní děti. Zajímavá je i pro starší školáky, pomůže jim rozšířit všeobecný přehled i v oblasti, která je v této chvíli nejspíš mimo jejich zájem.

Génius Picasso
Časová osa i závěrečné otázky pomohou děti u knihy “zastavit”.

Moje starší dcera (9 let) knihu obratem přečetla své mladší sestře (6 let). Tak trochu jsme navázali na naší únorovou návštěvu Národní galerie a Tate Modern Gallery v Londýně.

S ohledem na velmi pěkné zpracování je běžná cena knihy (169 Kč) více než přijatelná, už jen dnes v akci je za 100 Kč.

Knihu jsme měli půjčenou z knihovny a už se těšíme i na další knihy z této edice. TIP: Víte, že letní uzavírka v Městské knihovně v Praze bude letos delší než obvykle? Zavřeno bude od pátku 5. července do neděle 25. srpna 2019. Během uzavírky nenabíhá zpozdné, půjčenou knihu tak můžete mít doma celé prázdniny.

Ukládáte si inspiraci na Pinterest? Nezapomeňte na tento článek.

NEPŘEHLÉDNĚTE
http://3dmamablog.cz/2018/03/29/v-co-veri-nelly-butterfly/
http://3dmamablog.cz/2019/02/15/zvirata/
http://3dmamablog.cz/2019/01/28/pribeh-ukryty-v-notach/

Leave a Comment