ČASOPIS PRO NÁCTILETÉ

Poslední rok časopis Už víš proč? odebírá můj jedenáctiletý syn. Je nadšen a já žasnu nad informacemi, které díky časopisu má. Já s klidným srdcem doporučím i zvídavému devítileťákovi. Pojďte nahlédnout.

Další info o časopise najdete na stejnojmenném webu.
ČASOPIS PRO NÁCTILETÉ – UŽ VÍŠ PROČ?

Časopis vychází 6 x ročně. Stojí 74 Kč, pro předplatitele 66 Kč. Jeho cena je s ohledem na obsah časopisu naprosto skvělá. Už loni bylo u nás doma předplatné vánočním dárkem, který přináší radost celý rok. I letos budeme v předplatné časopisu pokračovat.

Ačkoliv mou čerstvě devítiletou dceru nezaujal, netroufnu si tvrdit, že časopis je pouze pro kluky.  Jedno vím však jistě, čím mladší dítě, tím musí být lepší čtenář. Formát a uspořádání časopisu to svým čtenářům vůbec neusnadňuje. Já sama bych volila více zjednodušený formát, a synovi to zjevně vůbec nevadí.

Nafotila jsem pár stránek ze zářijového čísla. Každé z čísel se věnuje těmto 6 základním tématům: věda, příroda, technologie, doprava, historie, vesmír. Co víc si přát?

Ve zkratce, jedná se o časopis, který vás zaujme skvělými fotografiemi i konkrétními tématy. Syn jej přečte celý, já jej ráda minimálně prolistuju.

časopis pro náctileté
Více info najdete na www.uzvisproc.cz

Znáte tento časopis? Máte pro starší školáky jiný časopis?
Napište, inspirujme se navzájem.

Hledáte-li časopis pro menší školáky, nepřehlédněte:

http://3dmamablog.cz/2018/09/02/casopis-rozmarynka/

http://3dmamablog.cz/2018/10/11/ben-ja-mina/

Leave a Comment