VYROBENO V ČESKU

V minulosti jsem nikdy neměla problém nakoupit kdekoliv na světě. Teď se však bojím, co současné zákazy způsobí s českou ekonomikou. Mám pocit, že jedna z mála věcí, kterou nyní mohu udělat, je pečlivě cílit své nákupy na české podniky.

SEZNAM: NAKUPUJEME HEZKY ČESKY

Vybrala jsem 6 mých oblíbených produktů, které jsou vyrobené v Česku. Pojďte nahlédnout a sdílejte svůj tip na cokoliv, co bylo vyrobeno u nás doma. Podpořme společně online nákupy českou ekonomiku.

ČESKÉ LŮŽKOVINY

Už dva roky hledáme chalupu, která by splňovala svou velikostí požadavky pro vícedětnou rodinu. Chalupu pořád nemáme, ale povlečení už ano. A odnikud jinud než z našeho oblíbeného Písku.

Moje tipy pro výlet s dětmi do Písku najdete TADY!

Kvalitní lůžkoviny zde šije rodinná firma Zdeněk Staněk. Kromě tradičních vzorů mají v nabídce i povlečení s moravskými ornamenty. Pestré květy známé z krojů i malovaných domů rozsvítí i malou ložnici. Skvěle poslouží i pro stavbu bunkru.

Vyrobeno v Česku: Zdeněk Staněk
Mrkněte na jejich nabídku bavlněných lůžkovin – TADY!

Díky spolupráci mám pro vás slevový kód – sleva 10% se vám načte po zadání kódu “3dmama“. Funguje do konce března 2021.

Upozornění: Lůžkoviny rodinné firmy Zdeněk Staněk jsem získala v rámci spolupráce. Vše jsem testovala ve variantě se zipem. Sytost barev jsem ověřila při opakovaném praní na 60 °C. Kvalitní zpracování předčilo mé očekávaní. Více k mému výběru spoluprací najdete TADY!

ČESKÉ TĚSTOVINY

Sociální podnik Pasta Fidli, respektive jeho eshop jsem objevila až díky výzvě na Facebooku. Vyrábí čerstvé těstoviny podle vlastní receptury bez přidaných éček a barviv. Navíc dává práci zdravotně postiženým lidem.

Mám za sebou první objednávky a mám radost, další varianta hotového oběda, která má úspěch u celé rodiny. Doprava je zdarma nad 400 Kč (Praha), nad 800 Kč (mimo Prahu). Více info – TADY!

CEREÁLIE VYROBENÉ V ČESKU

Emco je u nás doma klasika. Vločky pochází od českých zemědělců a jsou zpracovávány v jejich vlastním mlýně v jižních Čechách. Tradičně nakupuju zásobu na celý měsíc přímo od výrobce. Více info – TADY!

Nejen, že nabídka je cenově výhodnější, ale automaticky načtou na účet i bonusové body, které se dají utratit za pěkné dětské knihy či výtvarné potřeby. Doprava zdarma od 700 Kč.

Náš oblíbený produktový box.
KORKOVÁ MAPA ČESKÉ REPUBLIKY

Česká chráněná dílna vyřezává také mapu České republiky. Je to ideální způsob, jak nezapomenout. Pro děti je to každodenní příležitost, jak si posunout večerku, protože večer se přece nejlépe vzpomíná.

Vyrobeno v Česku
Více info o mapě České republiky – TADY!

Nepřehlédněte i korkovou mapu světa, více info na blogu TADY!

ČESKÉ PORCELÁNOVÉ VYPÍNAČE

V kategorii “toužím” mám Mulier – středočeská porcelánka, která vyrábí kulaté porcelánové vypínače.

https://www.instagram.com/p/CITRGzPLjPW/?utm_source=ig_web_copy_link

No, řekněte sami, nejsou nádherné?

ČESKÉ KOLOBĚŽKY

Několik let jsem hrdou majitelkou koloběžky Kostka. Letos přivítáme v rodině další kousek. I po letech i všech mých pádech koloběžka funguje a žádná větší oprava nebyla třeba. Modely mají pro děti i dospělé.

Více info – TADY!

Nepřehlédněte: Nejdelší sjezd na koloběžce v ČR!

A jaké jsou vaše oblíbené výrobky vyrobené v Česku?

Sdílejte svůj tip, inspirujme se navzájem.

Leave a Comment