V LISTOPADU V PRAZE

Plánujete předvánoční výlet s dětmi do Prahy? Pojďte se inspirovat a naplánujte si společný čas s dětmi v Praze.

KAM S DĚTMI V LISTOPADU V PRAZE?

V listopadu se v Praze chystá řada zajímavých akcí pro rodiny s dětmi. Vybrala jsem sportovní akce, divadlo, kino i výstavy připravené pro celou rodinu.

KAM S DĚTMI V LISTOPADU – SPORTUJEME

O našem nadšení pro atletiku jsem už na blogu psala. Naše běžecká naděje přesvědčila i své sourozence, listopad je tak pro nás ve znamení 2 běžeckých závodů. Potkáme se?

3.11. Běh Motolské jamky

10.11. Velká kunratická

S DĚTMI V PRAZE V LISTOPADU – ZA POZNÁNÍM

Celou rodinu baví procházky s Peprnou Prahou. V listopadu jsou pro jednu procházku hned dva termíny.

2. a 16.11. je téma, které bych nerada s dětmi zmeškala DEVÍTKOVÉ ROKY 1939, 1969 A 1989 – JANOVÉ OPLETAL A PALACH.

Procházku s Peprnou Prahou lze rezervovat pod názvem Petrův příběh i v rámci programu divadla Minor – TADY!

Při dalších procházkách Prahou s dětmi se vám může pomoci tento Hravý průvodce Prahou. My jsme už většinu procházek prošli a ztratili jsme se zatím jen dvakrát.

S DĚTMI V PRAZE V LISTOPADU – VÝSTAVY

V listopadu máme zatím na našem seznamu 2 výstavy:

VÝSTAVA: LISTOPAD 1989 v pražských ulicích
Muzeum hlavního města Prahy, 25. 9. 2019 – 26. 4. 2020, více info TADY!

RODINNÁ VÝSTAVA SMYSLUPLNÝCH HRAČEK

Tento rodinný veletrh se v Praze koná již devátým rokem. Je ideálním místem pro strávení příjemného dne s celou rodinou. Každý si tam najde to své. Jedná se o rodinný veletrh, kde si můžete celý den hrát společně s vašimi dětmi, všichni se bavit a odpočinout si od chladného listopadového počasí.

Přijede přes 70 vystavovatelů nejrozmanitějších kvalitních hraček. Děti si budou moci hrát, stavět a tvořit ve více než 45 dílničkách, vše si můžete osobně prohlédnout a vidět, co je baví. V sobotu jsou připraveny přednášky o výchově a vzdělávání dětí, v neděli zase divadelní představení pro děti. Vstupenky už jsou v předprodeji, vy je můžete vyhrát právě tady na blogu. A nejen vstupenky, ve hře jsou i zajímavé slevové kupóny a hračky pro děti.

S DĚTMI V PRAZE V LISTOPADU – DO KINA

21.11. má v ČR premiéru film Ledové království 2. Netřeba více dodávat, já si jen značím do kalendáře v rámci času pro nejmladší.

S DĚTMI V PRAZE V LISTOPADU – DO DIVADLA

30.11. je už první adventní víkend. Adventní čas tradičně oslavíme návštěvou divadla, letos poprvé do Studia Dva. Vánoční koledu znají i děti ve filmové podobě. Těšíme se na divadlení zážitek, lakotu Scrooga hraje Karel Roden, v roli ducha Vánoc se představí Ivana Chýlková. Vstupenky jsou stále v prodeji – TADY!

3dmamablog TIP: Loňské baletní představení Louskáček – vánoční příběh nadchlo v Národním divadle celou rodinu.První adventní víkend jej nehrají, ale prosinec je ještě v prodeji – TADY!

V sobotu 30.11. začínají na Staroměstském náměstí vánoční trhy. Jakmile se setmí, poprvé se také rozsvítí vánoční strom. Minulý rok byl každý den po dobu konání trhů strom rozsvícen s hudebním podkladem v 16:30, 17:30, 18:30, 19:30, 20:30 a 21:30. Zatím nebylo zveřejněno, jak to bude probíhat letos. Více info o vánočních trzích v Praze najdete TADY!

Ověřené tipy pro Prahu s dětmi přinášejí pravidelně také PRAŽSKÉ ZKRATKY.

A kam se v listopadu s dětmi chystáte Vy?

Sdílejte svůj tip a můžete vyhrát rodinné vstupenky na 9. ročník veletrhu Rosteme pro život a další zajímavé ceny od vystavovatelů.

Podrobnější info o soutěži ↓ ↓ ↓

Velká podzimní soutěž

Leave a Comment